За Нас

Гроушоп Градинар

“Гроушоп Градинар” обслужва нуждите на градинари в цялата страна. Обхващаме максимален обем от нуждите на всеки растениевъд - почва, торове и техника. Ние искаме да живеем в по-зелен свят, да ядем качествени плодове и зеленчуци и да се усмихваме по-често.

За това сме насреща за всеки, който мисли като нас и споделя нашата страст към растениевъдството. Радваме се на доволни клиенти и нови приятели.

Историята до сега

“Гроушоп Градинар” е създаден преди цели 17 години. Това е първият по рода си магазин в България посветен на органичното отглеждане на растения, същевременно предлагащ пълна гама торове за всички останали видове отглеждане (хидропоника, отглеждане в кокос, биоминерално и NPK наторяване и др.).
Ние представляваме най-добрите и професионални марки в световен мащаб и сме посветени изцяло на своите клиенти. При нас ще откриете голяма селекция от продукти и марки като: Plagron, SunMaster, Prima Klima, Easy Grow, Atami, Wilma, Growth Technology и много други.  
В наше лице ще откриете лоялност и отдаденост, които са станали част от начина ни на работа през годините. Едно от предимствата ни е дългогодишният опит, на който можете да разчитате в най-трудните ситуации.

Екипът

Иво, Надя и Мариян

Нашият екип е отдаден на своята работа и клиентите. Тук се чувстваме у дома и ще накараме и вас да се почувствате така. За нас работата е забавление, защото я обичаме. С удоволствие бихме помогнали с насоки и съвети, когато можем и ще Ви насочим към най-подходящите продукти за вашите цели.

     

 

 

Посетет ни

Понеделник - Петък: 10:30 - 18:30 ч.
Събота: 11:00 - 14:00 ч.